31 Mayıs 2012 Perşembe

AYAKKABILARI YERLEŞTİRMEK İÇİN ALTERNATİFLER

 Bu ayakkabı dolaplarına bayıldım, sizlere de belki fikir olur diye düşündüm. İlla çok para harcamaya da gerek yok, sadece raf yaptırıp, arkasına güzel bir duvar kağıdı ile de dolaptan daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Yada fotoğraftaki gibi merdiven alıp, istediğiniz renge boyatıp, onu da ayakkabı rafı olarak kullanabilirsiniz.



















OYE FOR ROMAN

Kızlar yaz geldi, mayo bikini nereden alacağım, neler moda diyorsanız buraya:) Benim sizin için seçtiğim marka OYE. Oye markasını; Ayça ve Zeynep Sadıkoğlu tasarlıyor ve inanılmaz iddalı, güzel mayolar yapıyorlar. Oye'nin en sevdiğim modeli aşağıdaki siyah bikini. Eğer sizde buradan alışveriş yapmak isterseniz Showroom'ları Taksim'de. Şimdi daha iyi haber; eğer daha uygun fiyata bu mayolara sahip olmak istiyorsanız Roman'da Oye'nin mayokinilerini,mayolarını ve bikinilerini bulabilirsiniz. Özellikle de akşamüstü, plajdaki partilerde şık olmak istiyorsanız bu siyah mayolar ile muhteşem gözükebilirsiniz.


                                                                    OYE FOR ROMAN







28 Mayıs 2012 Pazartesi

MUHTEŞEM RUJLAR:)







MERT VİDİNLİ NE GİYMİŞ:)

 Mert Vidinli'yi tanımayanlar için o;eğlence sektörünün parti gurusu ve aynı zamanda da Blackberry Türkiye marka elçisi. Gece hayatında onu tanımayan yoktur ve çok başarılıdır. Ben Mert'i çok eskiden tanırım ve çok severim. Bir arkadaşının düğününde giydiklerini görünce hemen sizlerle paylaşmak istedim. Ben tarzını çok beğendim, erkekler sizde böyle hem rahat hem cool giyinebilirsiniz.



22 Mayıs 2012 Salı

JEAN GÖMLEK KOMBİNLERİ

Jean gömlek yıllardır modası geçmeyen, herkesin dolabında olması gereken ve giyerken çok fazla seçeneği olan bir gömlek. Jean gömleği; renkli skinny jean'lerinizle, yüksek bel bir pantolonla, etekle, taytlarla hatta kotların üzerine de giyebilirsiniz. Eskiden kot pantolonun üzerine kot gömlek giyme modası vardı, son yıllarda bizlere uzak olan birşeydi ama Kıvanç Tatlıtuğ'un reklamlarından sonra sanırım daha giyilebilir bir kombin haline geldi. Sizler için bazı kombinler seçtim, sizde kot gömleğinizi bunlar gibi kullanabilirsiniz. Nereden bulurum derseniz ben Twist'ten ve Zara'dan bir tane aldım, birkaç tane farklı modeli daha var bakmanızı tavsiye ederim.











21 Mayıs 2012 Pazartesi

CANNES 2012 KIYAFETLER:)








AJDA PEKKAN FOR TWİST PLAJ KOLEKSİYONU

 Ajda Pekkan for Twist koleksiyonunu görmeye İstinye Park'taki mağazaya gittim. Her bir parçaya herzamanki gibi bayıldım. Özellikle fuşya mayo ve rengarenk pantolonu mutlaka görmelisiniz. Mayonun üzerine giymek içinde hem çok şık hem de rahat modeller bulabilirsiniz.